Vakantie Bijbelclub Afdrukken E-mail

vbc-logoDe Vakantie Bijbel Club is een organisatie van de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Protestantse Gemeente Boskoop en de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Waddinxveen. De VBC is een initiatief wat in 1980 is ontstaan vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerk in Boskoop. Sinds 2006 wordt daarin samengewerkt met de Protestantse Gemeente Boskoop. Het doel is het organiseren van activiteiten in de zomer- en kerstvakantie waarin door vertelling, muziek, creativiteit, sport, spel en ontmoeting aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar het Evangelie van onze Here Jezus Christus wordt doorgegeven. 

Ieder jaar draaien de activiteiten rond een bepaald thema. Voor het bepalen van het thema wordt gebruik gemaakt van materiaal wat door “De Windroos” wordt aangedragen. Begonnen op een pleintje voor een loods aan de Biezen met een paar kinderen. In verband met de groei van het aantal kinderen moest al snel uitgeweken worden naar een tent die tot op heden nog steeds iedere zomer wordt opgezet aan de Mendelweg. Door de samenwerking met de PGB werd het mogelijk met een tweede locatie te starten. Het Excelsior gebouw aan de Biezen wordt daarvoor gebruikt. Tijdens de Zomeractie van 2006 hebben we met een optreden van het duo Elly & Rikkert het 25-jarig jubileum gevierd.


Zomeractie Vakantie Bijbelclub
Nog ongeveer een maand en dan is het weer zover! De jaarlijkse VBC zomeractie, speciaal voor alle kinderen uit Boskoop en omgeving tussen 4 en 13 jaar.

Wil je lekker komen eten met je vrienden en van een stormbaan af? Of lekker suikerspin of popcorn eten en gezellig met elkaar kletsen, luisteren naar verhalen en buitenspelen bij het Scouting gebouw aan het Zwarte Pad in Boskoop?

Neem al je vrienden uit Boskoop en omgeving gezellig mee zodat zij (misschien wel voor het eerst) iets kunnen horen uit de Bijbel en veel plezier zullen hebben samen met jou en met heel veel andere kinderen. Dit jaar bestaat de VBC 30 jaar, dus dat wordt nog groter en spectaculairder gevierd dan de afgelopen jaren! En de toegang is gratis, voor lunch wordt ook gezorgd.

Zien we je op woensdag 17 augustus en donderdag 18 augustus in Boskoop, Zwarte Pad 51? Het begint om 10 uur en je ouders kunnen je ophalen vanaf 14.30 uur.

En de zondag erna op 21 augustus is er een kerkdienst speciaal voor kinderen in de Dorpskerk (naast de hefbrug) in Boskoop die begint om 9.30 uur. En dat is ook leuk voor je ouders, want die zien dan wat je allemaal gemaakt hebt tijdens de VBC.

Tot dan! Vraag je ouders of ze het alvast even in de agenda willen zetten, want dit mooie feest wil je niet missen!

Stefan van Eerde
jeugdouderling CGK Open Poort Boskoop


Vakantiebijbelclup


Voor informatie kun je contact opnemen met:
CGK: Stefan van Eerde: tel. 0172 - 707172
PGB: Annelies Groenestein: tel. 06 - 30149131

 
Home    Kerkbalans    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl