Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hallo Cluppieëers,
Hebben jullie het al gelezen? De kampbrief is uitgedeeld en we gaan 29 mei op kamp en wel in de middeleeuwen. Dat wordt leuk, dat kan niet anders. We gaan naar Werkhoven een nieuw kamp gebouw en voor ons is het ook de eerste keer dat we daar heen gaan. We zijn al wel wezen kijken en het ziet er heel mooi uit dus dat wordt een groot feest, natuurlijk ook omdat Cluppie komt.

Op maandag 13 april en 20 april kun je je opgeven. Aan het begin van de Cluppie avond zitten we in de hal van de Loods. Dit is de enige manier om je op te geven en te betalen, na deze data kan je je NIET meer opgeven, dus niet vergeten hoor!!!!!!!

We hebben nog maar een paar keer Cluppie dat komt vanwege Pasen, Koningsdag en 2 weken meivakantie. Dus 6 en 27 april en 4 en 11 mei hebben we geen Cluppie.

Na het Cluppiekamp is er geen Cluppie meer. Dus 18 mei is ook de laatste Cluppie avond van dit seizoen. Natuurlijk gaan we op de avonden dat er nog wel Cluppie is nog wel heel leuke dingen doen. Het is nu weer langer licht dus kunnen we ook weer buiten spelen, maar een leuk spel binnen of een knutsel kan ook altijd nog.

We zien jullie graag op de maandagavond in de Loods en dan kletsen we weer lekker verder.

Een hartelijke Cluppie groet,
Marjolein Kaastra

 
Home    Contact    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl