Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hallo cluppiers,
WAUW, dat was het. Het cluppie jaarfeest, wat hebben jullie dat goed gedaan, wat een talent en durf! Als je niet geweest bent heb je zeker wat gemist.We zijn in de wereld van James Bond oftewel 007 geweest en we hebben veel dingen gezien die we niet snel vergeten.

Op 28 maart gaan we met de groep achters van Cluppie kennis maken met Clup, en ik heb gehoord dat we na een gezellige maaltijd in ‘de Brug’ een reuze spannend spel gaan doen. Natuurlijk lezen jullie in de volgende BijEen daar meer over.

Op 18 april gaan we naar Drievliet om de hele dag allemaal leuke dingen met elkaar te doen. Hier kun je, je nog voor op geven dus aarzel niet en ga ook gezellig mee.

Op de maandagavonden doen we leuke spellen of er wordt geknutseld dat kun je zien op de facebook pagina van Cluppie, zoek het maar eens op.

Nou, we hopen jullie te zien op maandag avond in ‘de Loods’ om 19.00 uur.

Een hartelijke cluppie groet,
Marjolein Kaastra


 
Home    Contact    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl