Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hallo allemaal!
We zijn al druk aan het oefenen voor het jaarfeest van 7 maart. Het beloofd weer een leuke avond te worden vol spanning en avontuur!

Het loopt lekker met de flessenactie. Elke maandag brengt een groep de kar vol met ingeleverde flessen naar de supermarkt, dat is al een uitje op zich! Maar natuurlijk doen we het allemaal voor het goede doel: klaslokalen voor Ghana. De flessenactie duurt nog tot 2 februari, dus allemaal de lege statiegeld flessen tot die tijd nog inleveren graag!

Kijken jullie af en toe ook nog op de facebook pagina van Cluppie? Er staan weer leuke foto’s op!

Groetjes van alle Cluppie- leiding!

 
Home    Contact    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl