Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hoi Allemaal!
Op de maandagavond zijn we lekker buiten aan het spelen. Verstoppertje en tikkertje, krijten, speurtocht en zelfs lekkere ijsjes worden er gegeten. Dat extra uurtje licht ’s avonds is heerlijk voor onze laatste cluppie avondjes want ja, het seizoen zit er al bijna weer op met al die vakanties en vrije dagen. En bij een goed einde hoort een goede afsluiting, het Cluppiekamp.

Superhelden en slechteriken, dat is het thema van het Cluppiekamp dit jaar!!! Superman, spider-man, catwoman, de joker en blob, wat kan je nog meer verzinnen en wat zal de leiding verzonnen hebben voor het kamp? Lekker spannend zal het wel worden met al die rare figuren, iets leuks om naar uit te kijken. Nu nog hopen op mooi weer maar ook zonder is het kamp geslaagd hoor!! Allemaal succes   met een held of slechterik kiezen en met een outfit scoren!!

Groetjes van de Cluppieleiding


Jaarfeest
Wauw, wat hebben we een gaaf jaarfeest gehad! Alle kinderen hebben enorm hun best gedaan en super leuke toneelstukjes laten zien. Op 19 maart zagen we dat Gert helemaal gek werd van alle K3 liedjes. Samen met Samson, en alle andere bekende figuren uit 'Samson en Gert' werd naar een oplossing gezocht. Alleen in alle stukjes, die een verhaal van een van de bekende Studio100 programma's uitbeeldden, kwam weer een K3 liedje voor. Gelukkig is Gert aan het einde van de avond weer opgelucht naar huis gegaan, want door dan nog maar 1 liedje van K3 te zingen, werd hij er toch ook wel weer vrolijk van.

Op de site http://fotos.pgboskoop.nl/algemeen/ kun je de foto's en een aantal filmpjes terug kijken!

Ook is tijdens het jaarfeest, de opbrengst voor ons goede doel van dit jaar bekend gemaakt. We hebben gespaard voor Stichting Red een Kind, zij hebben een 9 maandenproject. Voor elke 45 euro kunnen zijn in Malawi een baby en moeder samen een goede start geven. We hebben een bedrag opgehaald van € 934,69. Echt fantastisch!! We willen iedereen die lege flessen heeft ingeleverd, lootjes heeft gekocht, iets in de fooienpot heeft gedaan of op een Cluppie avond iets in de spaarpot heeft gegooid heel erg bedanken!! Samen kunnen we zo het verschil maken voor heel veel kinderen die het niet zo goed hebben als wij.

Groetjes namens alle Cluppie-leiding,
Daniëlle Slingerland


 
Home    Kerkbalans    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl