Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hallo iedereen!
Het is en drukte bij Cluppie! Twee weken geleden hebben we meegedaan met Sirkelslag. Dit is een groot spel georganiseerd door de stichting JOP. Niet alleen Cluppie, maar nog 56 andere teams van clubs uit heel Nederland speelden mee! We hebben tijdens die avond verschillende spellen gespeeld: Een cadeau uitpakken met mes en vork, een stripverhaal maken van het verhaal van de Barmhartige Samaritaan, namen omschrijven, uitbeelden en omschrijven met 1 woord en karaoke zingen. Het was een super gezellige avond! De 4 teams van cluppie zijn 45e, 36e, 29e en 18e geworden!

Dat we een cadeautje uit moesten pakken tijdens Sirkelslag, was een goede oefening voor Sinterklaas. Vorige week hebben we de Sinterklaasknutselavond gehad. We versierden speculaaspoppen en deden een gaaf spel in de kerk. Deze week vieren we met elkaar Sinterklaas op Cluppie. Sommige groepen zullen een spel doen, anderen maken surprises voor elkaar! Wie weet komt Sinterklaas ook nog langs! Kortom, alleen maar gezellige en gave dingen bij Cluppie rond deze tijd en dat is nog lang niet alles!

Groetjes,
De Cluppieleiding


20 sirkelslag 1

19 sirkelslag 2

 
Home    Kerkbalans    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl