Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hoi Allemaal,
De laatste Cluppie avond, 18 mei, is geweest! Elke groep heeft dit met een leuke activiteit afgesloten. Sommigen zijn actief bezig geweest met leuke buitenspellen, anderen hebben het rustig gehouden met een High-Tea. We hebben samen een heel leuk seizoen gehad met hele leuke, gezellige maar soms ook serieuze avonden. Met een enorm gave jeugddienst, een gezellig sinterklaasfeest, een mooi jaarfeest over James Bond en een zonnig uitje naar Drievliet.

Om dit allemaal nog leuk af te sluiten komt gelukkig volgende week het kamp! 29-30-31 mei zitten we gezellig met z'n allen in Werkhoven. Een nieuw kampgebouw, maar het wordt vast als vanouds gezellig!

Het thema is de Middeleeuwen, we zullen ons verdiepen in de wereld van koningen, prinsessen, draken, tovenaars en de gewone burger van toen. De kampcommissie is al even bezig om er weer een leuk programma van te maken. Het nieuwe Cluppie seizoen zal na de zomervakantie weer starten. Daarover krijgen jullie nog bericht!

Voor alle 'grote mensen' die dit stukje lezen, voor het nieuwe seizoen zoeken we nog leiding. Cluppie is elke maandag avond (m.u.v. de schoolvakanties) van 19.00-20.15 uur en daarnaast 4-5 keer per seizoen een activiteit in het weekend. Heb je interesse of zou je wat meer informatie willen hebben, neem dan even contact op met Flip/Marjolein Kaastra, (tel.: 0182-394176, email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ).

De volgende keer zullen we vertellen over hoe het kamp is geweest!

Groetjes van de Cluppie-leiding

 
Home    Contact    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl