Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hallo cluppiers,
Tjonge zeg wat gaat de tijd toch snel, het is al weer kerstvakantie als jullie dit stukje lezen. We zijn zo van Sinterklaas, kerst ingerold op cluppie. Er is al lekker geknutseld, kerstbomen van cupcake vormpjes en hele grote kerststerren. Ik heb ze al op een raam gezien in Boskoop erg leuk. Er staan op de facebook pagina van cluppie erge leuke foto's van Sint en van het knutselen. We hebben ook nog een heel leuk spel gehad van Sint. Het heet 30 seconds junior. Bij de oudste meiden hebben ze het al gespeeld.

Op de laatste cluppie avond voor de kerstvakantie hebben jullie allemaal een briefje gehad voor de FLESSENACTIE, want we gaan weer lege statiegeld flessen sparen. Dit jaar gaan we sparen voor 4 meiden uit de kerk die in de zomer van 2015 naar Ghana gaan. Daar gaan deze meiden helpen bij het bouwen van klaslokalen samen met de organisatie van World Servants. Dus spaar de komende feestdagen alle lege statiegeld flessen maar goed op en op de volgende maandag avonden kun je ze dan inleveren bij cluppie, 5, 12, 19 en 26 januari en 2 februari.

Voor de cluppiegroep die de meeste flessen opspaart is er een kleine verassing. Natuurlijk mogen alle gemeenteleden hun lege flessen op cluppie inleveren dat zou natuurlijk helemaal leuk zijn en heel makkelijk. Niks geen gehannes bij de flessen automaat want dat doen de kinderen van cluppie met hun leiding voor u. Hoe makkelijk kan het zijn en direct een goed doel gesteund. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Tja, rest ons natuurlijk nog iedereen een heel mooi kerstfeest te wensen en een goed nieuwjaar en we hopen alle cluppiekinderen op maandag 5 januari weer achter de kerk in de Loods te zien en neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee want er is nog plek zat.

Een groet van alle cluppie leiding

 
Home    Contact    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl