Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hallo allemaal!
Het is lang geleden dat we elkaar gezien hebben, dat kwam door Pasen en de vakantie! 10 april was de laatste Cluppie avond, maar niet getreurd, 9 mei komen we weer bij elkaar om 19.00 in de Loods! Denk eraan dat je je dan opgeeft om mee te gaan op het super gave kamp (als je dat nog niet gedaan hebt)! Dit mag je echt niet missen! Het thema dit jaar is Cluppie in het wild, dus trek je dierenonesie of camouflage kleding maar alvast uit de kast. We gaan met elkaar naar een gebouw in Bunnik, vorig jaar zijn we hier ook al geweest en dat was ook super gaaf! Dus als je nog twijfelt, geef je snel op!

Tot maandag!

Groetjes,
De cluppieleiding
afbeelding 20

De Grote Cluppie TV Show
Als u de televisie op zaterdag 18 maart aan had, dan kan het u niet ontgaan zijn! De Grote Cluppie TV Show #DGCTVS! Het was een gezellige avond, waarbij alle soorten programma’s voorbij kwamen. De mensen die live in de studio aanwezig waren, werden verdeeld in twee teams. Het groene team streed deze avond tegen het rode team. Tijdens elk programma konden er punten verdiend worden.

Art Rooijakkers was onze gastheer van de avond met zijn twee prachtige assistenten.

We begonnen de avond bij Nederland Zingt waarbij de leiding Oh Happy Day voor ons zong. Daarna hadden we een leerzaam programma, namelijk Freeks wilde wereld. Wist u bijvoorbeeld dat een krokodil wel 60 minuten onder water kan blijven? Wij ook niet, maar door de jongste jongens wel! Na Freeks wilde wereld kwamen we in een programma van vroeger terecht, namelijk wie van de drie door de meiden van groep 5. De vragen werden door mensen uit de teams gesteld en de kandidaten op het podium gaven antwoord. Daarna kon er gestemd worden op de échte persoon door middel van kaartjes in het publiek. Tilly van Staetenzael, hofdame van kroonprinses Amalia, maar ook Sientje Stokvis, een dolfijnentrainster en zelfs Dora de Draaier, de jongste vrouwelijke DJ kwamen langs!

Tijdens deze avond werd er op de sociale media veel gebruik gemaakt van de #DGCTVS, veel tweets van mensen in de studio, maar ook van mensen thuis. Ook Heel Holland Bakt stond op de planning. Niet alle meiden van groep 7 hadden begrepen dat het ging om bakken, want er werkt gegrapt, gehakt en geprakt. Heel Holland Bakt, Hakt, Prakt en Grapt. Terwijl de kandidaten ieder op hun eigen manier een taart bakten werd er door het rode en het groene team gestreden voor het punt. Dit deden ze door zonder handen, zo snel mogelijk een cupcake te eten! Uiteindelijk waren er door de kandidaten drie mooie taarten gebakken die je kon winnen tijdens de verloting.

We gingen nog even over naar serieuzere zaken, namelijk het NOS Cluppie Jaaroverzicht. De oudste jongens namen ons mee door het hele jaar en vertelde ons iets over alle activiteiten van Cluppie. Kamp, de jeugddienst, Sirkelslag, Sinterklaas, de kerstmarkt, het uitje naar Kidzcity en het gezamenlijke uitje met Clup. We hadden dit jaar een heel druk jaar, maar wel heel gezellig! Tijd voor de reclame, uitleg van het goede doel en het kopen van lootjes in de pauze! Fred van Leer kwam nog even binnenvallen om de assistenten om te toveren tot échte mooie dames. Hierna durfde Art wel weer naast zijn assistenten te lopen.

Pauze

Na 20 minuten gingen we verder met de verloting waarbij prachtige prijzen gewonnen konden worden! Daarna startte het spannende Expeditie Robinson. Een groep reizigers was in het verkeerde vliegtuig gestapt, waardoor ze terecht kwamen in het spannende overlevingsprogramma. Ze konden de presentatoren Cor en Don niet laten zitten, omdat ze dan wel konden fluiten naar hun baan, dus besloten de reizigers te blijven. Ze deden spannende proeven en uiteindelijk vonden ze het toch wel heel erg leuk op het onbewoonde eiland!

Art kon het niet laten om ook zijn eigen programma nog even voorbij te laten komen, dus laat op de avond kon u ook nog kijken naar Wie is de mol. Het leuke van dit programma was, dat de meiden van groep 8 écht niet wisten wat voor opdracht zij moesten doen. De opdracht was, dat op elk uiteinde van de bank een schoen van iemand uit het publiek moest komen, maar de schoen aan het ene uiteinde moest dezelfde kleur hebben als de schoen aan het andere uiteinde van de bank. De groepen mochten niet schreeuwen, maar ze mochten wel heen en weer lopen, om te overleggen. Aan het einde van de aflevering kon het publiek stemmen op degene waarvan zij dachten dat het de mol was.

De opbrengst van de verloting was bijna € 600,00!! en is bestemd voor de meiden die deze zomer via World Servants naar Afrika gaan.

Dit was het einde van de avond en er moest worden opgeruimd. We willen de ouders / opa’s / oma’s die hebben geholpen met opruimen heel erg bedanken, vele handen maken licht werk!

 

Wij hebben een hele gezellige avond gehad, we hopen dat ook u het naar uw zin hebt gehad! Wij gaan alvast aan de slag met de voorbereidingen voor kamp, want dat komt er ook alweer snel aan!

Groetjes de Cluppieleiding

 
Home    Kerkbalans    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl