Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hallo cluppieers,

En ja hoor we zijn weer begonnen, maandag 29 september zijn we met ongeveer 45 kinderen het nieuwe cluppie seizoen begonnen.

Dat is al een hele groep maaaaaaar er kunnen er altijd meer bij. Misschien ben je vergeten om te komen of denk je Cluppie is dat wel wat voor mij? Nou als je 8, 9, 10, 11 of 12 jaar bent en je houdt van gezelligheid en leuke dingen doen dan ben je bij Cluppie aan het juiste adres. Dus kom gerust eens kijken op maandagavond in De Loods achter de kerk, we beginnen om 19.00 uur en om 20.15 uur is het weer afgelopen.

We doen een heleboel leuke dingen op de avonden, maar dat is nog niet alles, want daarnaast doen we ook nog andere leuke dingen. Dus het is eigenlijk wel slim om te komen want dan mag je ook meedoen met al die andere Cluppie kinderen.

We hopen dat je komt en dan vertellen we je nog veel meer dus TOT MAANDAG OP CLUPPIE.

Groet van alle cluppieleiding

Cluppie DSC 0194

Cluppie DSC 0196

Cluppie DSC 0197


 
Home    Contact    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl