Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hoi Allemaal,
Wat hebben we een leuke dag/avond gehad met elkaar op 8 maart! We hebben met zijn allen een super leuke Cluppie-The-Musical neergezet! Wil je de foto's bekijken, kijk dan even op www.fotos.pgboskoop.nl daar vind je onder het kopje 'algemeen' de foto's van het jaarfeest.

Ondertussen zijn de gewone Cluppie avonden weer verder gegaan. Op 22 maart hebben we samen met de oudste kinderen van Cluppie, Clup en SIGN een gezellige avond gehad om elkaar beter te leren kennen.

Het einde van het Cluppie seizoen komt al langzaam dichterbij, maar gelukkig hebben we nog een paar hele leuke activiteiten in het vooruitzicht! Op 12 april gaan we met zijn allen naar Duinrell, en daarna hebben we ook nog het kamp. Wat we dan precies gaan doen, dat hoor je een andere keer ;)

Groetjes van de Cluppie-leiding

Cluppie 20059

 
Home    Contact    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl