Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hoi Allemaal,
Het was een drukke boel, van 23 t/m 25 mei zijn we op kamp geweest, totaal waren we met 61 mensen! Op vrijdagavond hebben we alle cowboys en indianen verzameld en zijn we naar Esbeek gereden. Daar hebben de kinderen gestreden om cowboy sterren en indianen veren. We hebben een spannend avondspel gedaan, trefbal gespeeld, een 6 kamp gedaan en natuurlijk kon de zeep baan niet wegblijven.

Zaterdagavond hebben we eerst de bonte avond gedaan en daarna lekker gedanst bij de disco en bij het kampvuur marshmallows gegeten. Nadat we zondagochtend een mooie cluppie-dienst hebben gehad zijn we opzoek gegaan naar de vossen in het bos. Toen die allemaal gevonden waren was daar de prijsuitreiking. Dachten we, maar nee het was gelijkspel tussen 3 groepen. Nadat er ongeveer 100 pogingen waren gedaan om een bal in de korfbal-basket te schieten wisten we dan toch eindelijk wie er gewonnen had.

Op de terugweg bleek pas hoe leuk het kamp was, menig kind (en leiding!) kon de ogen niet open houden onderweg. Wat ons betreft was het een super leuk kamp, met mooi weer, leuke spellen en een leuke groep kinderen. Helaas betekent het kamp ook altijd het einde van het seizoen. Wij als leiding gaan nu heel hard uitrusten op maandagavond zodat we er volgend jaar weer tegen aan kunnen!

We hopen dat de kinderen die naar Clup gaan het daar net zo leuk gaan hebben en de andere kinderen zien we heel graag weer terug na de vakantie!

Groetjes van alle Cluppie-leiding

Cluppie kamp 1

Cluppie kamp2


 
Home    Contact    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl