Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

Hoi Allemaal!
Wat hebben we enorm genoten met z'n allen! Met een leuke groep kinderen en leiding vertrokken we op vrijdag 27 mei richting Werkhoven. De meesten waren verkleed als superheld en slechterik, maar zeker is dat iedereen er super veel zin in had!

Eenmaal bij het kampgebouw hebben we de ouders uitgezwaaid, en zijn we de groepjes gaan verdelen en hebben we de slaapzalen verdeeld. Nadat iedereen z'n bed had opgemaakt naar buiten om in het donker het avondspel te doen. Na het super leuke avondspel, ging iedereen naar bed om te gaan slapen... Dachten we..!

Zoals op kamp normaal is, wilden een aantal kinderen wel wakker blijven. Enkele leiding maakten dit wel erg makkelijk voor ze, door ervoor te zorgen dat het brandalarm afging..!

Nadat de rust weer terug was, is iedereen dan toch gaan slapen. Zaterdag stond er 's morgens een toernooi op het programma, daarna gauw omkleden om met binnenbanden te gaan zwemmen in de (behoorlijk koude) vaart langs de boerderij. Echte bikkels al die kinderen en leiding die het aandurfden! Na de lunch een zeskamp, met als afsluiter de zeepbaan! 's Avonds hebben we de bonte avond, disco en kampvuur gehad.

De zaterdag nacht verliep gelukkig een stuk rustiger, maar zondag ochtend was het toch behoorlijk stil aan het ontbijt. Na het ontbijt hadden we onze eigen Cluppiekamp Kerkdienst. Het thema was het hele weekend superhelden en slechteriken. Tijdens de kerkdienst hebben we na gedacht over wie onze echte Superheld is, Jezus! En dat we onze Superkrachten krijgen van de Heilige Geest. Na de kerkdienst hebben we alles op geruimd en 's middags hebben we met onze laatste krachten het laatste spel gespeeld om daarna nog supersnel een woordzoeker op te lossen voor de laatste buttons die we konden verdienen.. Daarna met een filmpje en appels het laatste uurtje gewacht tot de ouders kwamen om de kinderen op te halen.

We hebben enorm genoten, mooi weer gehad en kijken terug op een leuk seizoen en een geweldig kamp! De foto's komen zo snel mogelijk op fotos.pgboskoop.nl onder het kopje 'algemeen'.

Hieronder al een aantal foto's.

35 Cluppikamp 1

32 Cluppiekamp 2

33 Cluppiekamp 3

34 Cluppiekamp 5

31 Cluppiekamp 4

We zien alle kinderen graag weer als we beginnen met het nieuwe seizoen, houd daarvoor de BijEen in de gaten! Wij als leiding gaan nu genieten van onze welverdiende rust ?

G
roetjes namens alle Cluppie-leiding
Ramona, Paula, Judith, Bas, Marjolein, Michelle, Bob, Marcel, Nilis, Angelique, Brenda, Suzanne, Joyce, Marnix, Rianne, Rick, Lara, Flip, André, Arend-Jan en Daniëlle


Jaarfeest
Wauw, wat hebben we een gaaf jaarfeest gehad! Alle kinderen hebben enorm hun best gedaan en super leuke toneelstukjes laten zien. Op 19 maart zagen we dat Gert helemaal gek werd van alle K3 liedjes. Samen met Samson, en alle andere bekende figuren uit 'Samson en Gert' werd naar een oplossing gezocht. Alleen in alle stukjes, die een verhaal van een van de bekende Studio100 programma's uitbeeldden, kwam weer een K3 liedje voor. Gelukkig is Gert aan het einde van de avond weer opgelucht naar huis gegaan, want door dan nog maar 1 liedje van K3 te zingen, werd hij er toch ook wel weer vrolijk van.

Op de site http://fotos.pgboskoop.nl/algemeen/ kun je de foto's en een aantal filmpjes terug kijken!

Ook is tijdens het jaarfeest, de opbrengst voor ons goede doel van dit jaar bekend gemaakt. We hebben gespaard voor Stichting Red een Kind, zij hebben een 9 maandenproject. Voor elke 45 euro kunnen zijn in Malawi een baby en moeder samen een goede start geven. We hebben een bedrag opgehaald van € 934,69. Echt fantastisch!! We willen iedereen die lege flessen heeft ingeleverd, lootjes heeft gekocht, iets in de fooienpot heeft gedaan of op een Cluppie avond iets in de spaarpot heeft gegooid heel erg bedanken!! Samen kunnen we zo het verschil maken voor heel veel kinderen die het niet zo goed hebben als wij.

Groetjes namens alle Cluppie-leiding,
Daniëlle Slingerland


 
Home    Kerkbalans    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl