Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hallo cluppieers,
Als jullie dit stukje lezen hebben we alweer herfstvakantie gehad. Op maandagavond is het een gezellige drukte met alle cluppiers in de Loods. We beginnen om 19.00 uur maar de eerste kinderen zijn dan allang aanwezig. Het is natuurlijk ook ontzettend leuk om elkaar weer te zien en te horen.

Als je nog niet geweest bent en eigenlijk ook wel eens wil meedoen, dan kan dat nog steeds. Kom maar gewoon er is altijd wel een plekje voor je als je in groep 5,6,7 of 8 zit van de basisschool. Maandagavond van 19.00 tot 20.15 uur in de Loods.

We zijn ook al aan het oefenen voor de cluppie jeugddienst in november, en dat gaat al best goed. Er wordt ook geknutseld en er worden spelletjes gedaan echt heel leuk allemaal.

We zijn ook te vinden op Facebook kijk maar eens of je ons kan vinden, zoek maar op cluppie Boskoop.

Groeten van alle cluppie leiding en tot maandagavond


Cluppie DSC 0194

Cluppie DSC 0196

Cluppie DSC 0197


 
Home    Contact    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl