Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


He Cluppie kinderen,

Ik hoop dat jullie allemaal een hele leuke herfstvakantie hebben gehad en we zien jullie maandagavond weer in de Loods. En op zaterdag het Cluppie uitje!!!!!

Groetjes namens de Cluppieleiding,
Paula Burggraaf    


Hoi Allemaal,
Inmiddels is Cluppie alweer even bezig, en hoe! Maandagavond is het een gezellige drukte in de Loods. Iedereen heeft elkaar de afgelopen avonden een beetje leren kennen en er worden leuke dingen met elkaar gedaan!

Sommige groepen zijn nog wel wat aan de kleine kant, dus als je 8 jaar of ouder (tot groep 8) bent, en nog niks te doen hebt op maandagavond, kom gerust eens langs! Ook staat de eerste activiteit alweer op de planning, op 31 oktober is het uitje! Normaal deden we dat altijd in april, maar dit jaar dus in oktober. In oktober is het meestal geen pretpark weer, dus hebben we wat anders verzonnen...!

We gaan met z'n allen met de trein naar Gouda en ons daar vermaken met het doen van experimenten, maken van bijzondere kunstwerken en spannende activiteiten. In het Verwonderlab hopen we een gezellige middag met elkaar te hebben. Daarna gaan we weer terug met de trein en zullen we samen wat eten.

Zoals elk jaar willen we op Cluppie ook omzien naar mensen die het minder goed hebben dan wij. Elk jaar sponsoren we daarom een goed doel. Dit jaar gaan wij sparen voor het negen-maanden-project van stichting 'Red een Kind'. Red een Kind is een christelijke organisatie die steun biedt aan lokale hulpprojecten in de armste gebieden van de wereld. Hierdoor is de hulp die wordt geboden in de omgeving van het kind zelf, en heeft niet alleen het kind hier wat aan, maar heel zijn dorp.

Het negen-maanden-project is een project in Malawi. De babysterfte en het sterfte cijfer van vrouwen die zwanger zijn en pas zijn bevallen, is daar enorm hoog. Door het negen-maanden-project te steunen kunnen we voor elke € 45 die we dit jaar op halen, een moeder veilig helpen haar baby te krijgen en krijgt het kindje de eerste medische verzorging die het nodig heeft. Denk daarbij aan inentingen tegen malaria, hiv/aids beschermers, maar ook schoon water en voeding(sadvies).

Verderop in het jaar zal er weer een spaaractie komen, maar wij zouden het leuk vinden als we tijdens de Cluppie-avonden al een begin kunnen maken met het sparen van een mooi bedrag, alle kleine beetjes helpen daar natuurlijk bij!

Groetjes namens alle Cluppie-leiding,
Daniëlle Slingerland

 
Home    Kerkbalans    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl