Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hallo allemaal!
De tweede Cluppie avond is alweer geweest en wat hebben we het gezellig met elkaar! Er komen nog steeds kinderen bij, super leuk!

Aan het einde van de Cluppie avond zingen we altijd met elkaar. Soms kampliedjes, maar vaak ook christelijke liedjes. Nu zijn we heel hard aan het oefenen voor de jeugddienst.

De jeugddienst is op 30 oktober in de Dorpskerk. Het thema is: ‘Maak je niet druk!’ Samen met ds. Overeem zullen Loes en Lieke jullie meenemen in een spannend verhaal. Ook zullen er heel veel kinderen van Cluppie meehelpen in de dienst. Kom jij ook?

Groetjes,
De Cluppieleiding


 
Home    Kerkbalans    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl