Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hoi allemaal,
We zijn volop bezig voor de jeugddienst van 14 februari!! Maar we hebben natuurlijk ook nog gewoon gezellige Clup... ochtenden. Zo hebben we het de laatste keer over de schepping gehad. Hebben jullie de foto's op Facebook al gezien? Daar staan hele charmante foto's van ons introductie spel. (waren de snoepjes lekker?? ) We hopen dat jullie toch iets meer stil staan en zien van Gods mooie schepping om ons heen!!

In de maand februari hebben we twee Clup... ochtenden. Zondag 7 en 28 februari. Schrijf ze meteen op in je agenda!! Dan kan je ze niet vergeten!! En staat onze jeugddienst ook al in jullie agenda?!?

We hopen iedereen zondag weer te zien bij onze Clup... ochtend! Tot dan.

Annelies Bleijenburg


 
Home    Kerkbalans    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl