Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hallo Cluppiers,
Ja het gonst van de geruchten door de gangen van de loods, en weten jullie waarover? Het gaat werkelijk heel leuk, spannend, spectaculair, en onvergetelijk worden. HET JAARFEEST. Ja het schiet al aardig op we vertellen natuurlijk nog niet hoe het precies wordt. Nee dat blijft een verrassing.

Er wordt heel hard geoefend en achter de schermen hard gewerkt. Iedereen heeft natuurlijk al op de kalender aangetekend om 7 maart vrij te houden voor Cluppie. Jullie krijgen nog een brief waar alle informatie in staat zodat het echt heel goed gaat lukken. Ook alle papa's, mama's, broers, zussen, opa's, oma's, nichtjes, neefjes, vrienden, vriendinnen, juffen, meesters, dominees en iedereen die je kent mag je uitnodigen om samen met ons een hele leuke verrassende avond te hebben. Er is plek genoeg voor iedereen.

Als jullie dit stukje lezen is de flessenactie al weer voorbij, we weten nog niet wat het bij elkaar gespaarde bedrag is, maar de volgende keer dan laten we dat weten. Nou, we gaan met z'n allen nog hard aan de slag en we hopen dat er een heleboel mensen komen kijken op 7 maart.

Een hartelijke groet van alle Cluppie leiding

 
Home    Contact    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl