Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hoi allemaal!
Vorige weken zagen we elkaar weer na twee weken kerstvakantie! Daarvoor hebben we het erg druk gehad met sinterklaas en de kerstmarkt. We hebben met de kerstmarkt wel € 706,51 opgehaald voor de meiden die deze zomer naar Zambia gaan met World Servants.

Zaterdag 21 januari hebben we weer iets gaafs op de planning staan, namelijk het uitje! We gaan met elkaar naar Kidzcity in Utrecht, dit is een hele grote binnenspeeltuin, maar je kunt er ook gave spellen doen, bijvoorbeeld lasergamen!

We vertrekken om 9.30 bij de Loods en hopen rond 16.15 weer terug te zijn. Wij hebben er heel veel zin in!

Tot maandag!

Groetjes,
De Cluppieleiding

 
Home    Kerkbalans    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl