Cluppie Afdrukken E-mail

cluppie_logo.jpgBen je tussen 8 en 12 jaar?
Dan ben je uitgenodigd voor: Cluppie. Cluppie is er ieder week, op maandagavond van 19:00 tot 20:15 in de Loods. We hebben meisjes- en jongensgroepen. En aan het einde van de avond komen we allemaal bij elkaar om eens gezellig een paar liedjes te zingen en te drinken met wat lekkers erbij. We zullen op die avond zelf iets lezen uit de Bijbel, wat knutselen of een spel doen.

Wat doet Cluppie nog meer?
Sommige zaterdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd! Zo zijn we de afgelopen jaren onder andere naar het bos geweest, zijn we gaan schaatsen en hebben we lekker gezwommen, Sinterklaas gevierd, jeugddiensten georganiseerd, jaarfeest en nog veel meer. Voor Cluppie is er verder het Clupkamp.

Contactpersoon Cluppie: Marjolein Kaastra, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  


Hoi Cluppiekids!
Afgelopen maandag hebben we lootjes getrokken! Op 1 december vieren we met z'n allen Sinterklaas en we hopen dan te gekke, leuke, mooie en toffe surprises te zien. Spannend hè?

Ook komt de Cluppie jeugddienst komt al steeds wat dichterbij, er zijn onwijs veel kinderen die mee willen helpen, heel leuk! Zoals jullie weten is de jeugddienst op 30 november in de Zijdekerk. De dienst begint om 18.30 en het thema van de dienst is: 'vind ik leuk!' Op de cluppies hebben jullie allemaal onwijs mooie duimpjes gemaakt, deze gaan we zeker gebruiken in de dienst! Ook komt er een super toffe band, dus het belooft zeker een leuke dienst te worden!

We hopen jullie allemaal te zien bij de jeugddienst en tot maandag!

Groetjes,
De cluppieleiding


 
Home    Contact    Links
Kerk Omroep
Fotos via fotos.pgboskoop.nl